Produksjonsmedarbeider

Plany AS er en ledende leverandør av innovative løsninger basert på tekniske tekstiler til havbruk, landbruk og maritim industri. Bedriften er lokalisert i Haugsbygda i Sande kommune og har i over lengre tid hatt en god utvikling, spesielt innen havbruk.
Plany har en sterk posisjon i sine markeder og en klar strategi om fortsatt lønnsom utvikling og vekst. For å fortsette veksten trenger vi flere motiverte og dyktige medarbeidere med på laget!

Produksjonsmedarbeider
Vi søker nå etter en produksjonsmedarbeider til vår produksjonsavdeling i Haugsbygda. Arbeidet vil innebære HS-sveising, varmeluftsveising og sying ved symaskin. Kran og truck sertifikat er ønskelig. Du må gjerne ha erfaring fra lignende tidligere, men opplæring vil bli
gitt. Vi ønsker en selvstendig og effektiv produksjonsmedarbeider som har lett for praktisk arbeid.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Spennende arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø

Krav til stillingen:
Førerkort klasse B og disponere egen bil. Gode norsk eller engelske språkkunnskaper.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din søknad og CV innen 16.02.2024 eller legg inn åpen søknad.

For nærmere opplysninger om stillingen som Produksjonsmedarbeider kan du kontakte Produksjonssjef Oddgunn-Iren Djupvikvåg på epost: oddgunn@plany.no eller på telefon +47 700 26 820. Send søknad merket «Produksjonsmedarbeider» med CV til post@plany.no

Stikkord :
Del innlegg :