Luseskjørt

Plany har lang erfaring med produksjon av luseskjørt. Skjørtene produseres på Sunnmøre og vi er stolte av å kunne levere norskproduserte skjørt til næringen.

Toppen på skjørtet består av PVC med en tykkelse på 900 eller 1650 gr/m2, vi har forsterking i toppen for å forhindre gnag. Flyt er sydd i kammer slik den ikke løsner. 

Til nedlodding bruker vi kjetting som festes med polyesterband og sys inn i PVC lomme, dette gjør at kjettingen sitter godt, ikke løsner og utgjør en fare for noteposen.

Hovedduken er produsert i tettvevd airbagduk, denne duken har mindre groe enn mer løsvevde duker, duken er også svært sterk.

Det monteres doble opphalertau, disse er enkle å ta av i forbindelse med vask. Det monteres slepepunkt hver 26m som benyttes når man tar av skjørtet.

Vi har svært gode tilbakemeldinger på service av våre skjørt, skjørtene tåler godt slitasje og flyt ligger fortsatt i kammer.

Skjørtene leveres i den størrelse du ønsker. Nedlodding på 4,6 eller 8 kg pr. m.

Velkommen til å bli en problemløser sammen med oss. 

Vi ønsker og høre fra deg.

Har du spørsmål. Ta gjerne kontakt med oss.

Plany AS ble etablert i 1964 som seglmakerverksted, først og fremst som leverandør til skip og skipsindustri. I dag er de fleste av kundene våre fra marin og maritim sektor. De største markedene er havbruk, skips- og verftsindustri.

Plany AS © 2022. All rights reserved.