Hoppekant og polstring av utstyr

  • Hjem
  • >
  • Hoppekant og polstring av utstyr

Plany hoppekant forhindrer at fisken hopper ut av karet. I tillegg demper den støtet mot kanten og hindrer skader på fisken.

Vi leverer hoppekanter med ekstra polstring som beskytter ekstra mot skader. Mange velger også å polstre utstyr som går ut i karet som rør med kanter, forautomater etc.

Vi dekker også til gangbaner, både for å hindre skader på fisk som treffer kant, hindre død ved at de hopper opp på gangbane og blir liggende, og også å redusere stress. Bevegelser av mennesker på gangbanen kan oppleves som fare og gi økt stress på fisken.

Hoppekanten produseres av polyesterbelagt PVC duk i den fargen du måtte ønske. Duken er enkel å rengjøre og kan repareres ved skader. Vi kan også levere seksjoner med gjennomsiktig duk slik man kan se inn i karet.

PVC er et fleksibelt produkt å jobbe med og vi kan enket lage åpninger som lukkes ved behov med borrelås eller glidelås.

Hoppekanten festes enten på vegg, eller vi bruker støtteben og wire.

When fish such as salmon and trout jump, they can get hurt if they hit the walls of the tank, gangways, or equipment. Plany escape barrier protect fish that jumps and also prevents them from jumping out of the tank.

We also deliver custom made padding for any equipment you have mounted in the tank.

Velkommen til å bli en problemløser sammen med oss.