Hvileskjul for rognkjeks og leppefisk

Hvileskjul for rognkjeks og leppefisk

Plany hvileskjul for rensefisk og leppefisk (kombiskjul) er sertifiserte i hht. NS 9415: 2009.

 

For at rensefisken skal trives i merden trenger de en plass å hvile. Plany hvileskjul for rognkjeks og leppefisk har to typer tare. Annenhver strimle har en tykk tare, og den andre har «kina tare» som er en mer løs tare som gir bedre gjemme plass. Dette kombiskjulet gir både rognkjeksen en god hvileplass samtidig som den lager en fin hvile plass for leppefisk.

Skjulet er enkelt å sette ut og dra opp. Tilbakemeldinger fra våre kunder er at våre skjul trenger sjeldnere vask en andre skjul. Skjulene rengjøres ved at de løftes ut av sjøen og tørkes med jevne mellomrom. Hvileskjulene kan også vaskes. 

Plany hvileskjul blir satt sammen til ett panel. Standard mål er 6m bred og 5, 8 eller 10m dyp. Skjulene leveres med blåser for å gi oppdrift. Skjulet har nedlodding slik det står stabilt i sjøen.

  • tykk tare som rognkjeks foretrekker
  • enkle å sette ut og ta opp
  • miljøvennlig Food Grade materiale
  • norskprodusert, lavt miljøavtrykk
  • mindre groe, enkle å rengjøre
  • høy kvalitet

Velkommen til å bli en problemløser sammen med oss. 

Vi ønsker og høre fra dere.

Har du spørsmål. Ta gjerne kontakt med oss.

Plany AS ble etablert i 1964 som seglmakerverksted, først og fremst som leverandør til skip og skipsindustri. I dag er de fleste av kundene våre fra marin og maritim sektor. De største markedene er havbruk, skips- og verftsindustri.

Kontakt

Plany AS © 2021. All rights reserved.