Laks undervannsbilder IMG_4865a fotograf Linn Røkenes
Akvakultur Sjø
Protecting values
Plany sitt hovudfokus er å ta vare på verdiene dine. Våre fagfolk har samarbeidet med oppdretterne siden 1980-tallet. Vi er ofte ute på merdene for å lytte og lære, tenke høyt og teste ut nye ideer. Fisken og anlegget ditt er i de beste hender når du velger Plany.
to tanker
Akvakultur Land
Protecting values
Plany sitt hovudfokus er å ta vare på verdiene dine. Fiskevelferd er viktig og vi passer på dette ved å levere gode løsninger som hoppekanter, polstring, delevegger og tildekking av kar.Vi samarbeider tett med våre kunder for å finne den beste løsningen for deg. Fisken og anlegget ditt er i de beste hender når du velger Plany.
maritimindustri
Maritim og industri
Protecting values
Plany AS leverer ett bredt utvalg av skreddersydde gardiner, cargodekk og rulleporter. Produktene er motstandsdyktige mot ising og leveres med manuell, elektrisk eller hydraulisk åpning. Med våre tekstilbaserte løsninger unngår du problem relatert til støy, korrosjon og permanent deformasjon av komponeneter.
Application of manure
Landbruk
Protecting values
Plany AS har produsert presenningsprodukt for landbruket siden 1970-årene. Vi følger med på de skiftende behovene og utfordringene i Landbruksnæringen og utvikler hele tiden nye lønnsomme løsninger. Våre mest aktuelle produkt til landbruket er i dag silopress, gjødsellager og flytedekke til gjødsellager. Vi produserer også hetter og andre spesial tilpassede duker for tildekking av maskiner og utstyr.
isskjart1_c01a
skip-og-industri_aaa3
luseskjørt

Plany AS

Vi skaper lønnsomme løsninger

Plany AS ble etablert i 1964 som seglmakerverksted, først og fremst som leverandør til skip og skipsindustri. I dag er de fleste av kundene våre fra marin og maritim sektor. De største markedene er havbruk, skips- og verftsindustri.

Lokalisering og kapasitet

Hovedkontoret vårt ligger i Gursken i Sande kommune, og dermed godt plassert i forhold til viktige kunder og samarbeidspartnere i den maritime klyngen på Sunnmøre.
Vi er også godt etablert som leverandør til de internasjonale markedene. Plany AS har i dag utstyr og areal til å håndtere betydelige leveranser av tekniske tekstiler. Vi har også reparasjon og serviceavdeling.

Kvalitet, miljø og hms

Plany AS leverer tekniske tekstiler til bruk i akvakultur, landbruk og industri. Vi leverer våre produkt og tjenester til nasjonale og internasjonale kunder.
Miljø er viktig for oss og vi jobber aktivt med å forebygge og redusere ressursbruk, utslipp og avfall gjennom risikobasert styring. Vi bidrar også ved å levere høy kvalitets produkter med lang levetid. Vi er opptatt av å velge de beste løsningene for miljøet ved innkjøp av produkter til vår produksjon. Plany AS er sertifisert etter ISO 9001 for kvalitet og ISO 14001 for miljø.

Siste nyheter fra PLANY AS

Ledig stilling

Produksjonsmedarbeider

Plany AS er en ledende leverandør av innovative løsninger basert på tekniske tekstiler til havbruk, landbruk og maritim industri. Bedriften er lokalisert i Haugsbygda i

Les mer

Monteringsleder

Ønsker du en spennende hverdag der du får jobbe med prosjekt innenfor, akvakultur, maritim & industri og landbruk. Plany trenger en monteringsleder for våre prosjekt.

Les mer