Laks undervannsbilder IMG_4865a fotograf Linn Røkenes
Akvakultur Sjø
Protecting values
Plany sitt hovudfokus er å ta vare på verdiene dine. Våre fagfolk har samarbeidet med oppdretterne siden 1980-tallet. Vi er ofte ute på merdene for å lytte og lære, tenke høyt og teste ut nye ideer. Fisken og anlegget ditt er i de beste hender når du velger Plany.
to tanker
Akvakultur Land
Protecting values
Plany sitt hovudfokus er å ta vare på verdiene dine. Fiskevelferd er viktig og vi passer på dette ved å levere gode løsninger som hoppekanter, polstring, delevegger og tildekking av kar.Vi samarbeider tett med våre kunder for å finne den beste løsningen for deg. Fisken og anlegget ditt er i de beste hender når du velger Plany.
maritimindustri
Maritim og industri
Protecting values
Plany AS leverer ett bredt utvalg av skreddersydde gardiner, cargodekk og rulleporter. Produktene er motstandsdyktige mot ising og leveres med manuell, elektrisk eller hydraulisk åpning. Med våre tekstilbaserte løsninger unngår du problem relatert til støy, korrosjon og permanent deformasjon av komponeneter.
Application of manure
Landbruk
Protecting values
Plany AS har produsert presenningsprodukt for landbruket siden 1970-årene. Vi følger med på de skiftende behovene og utfordringene i Landbruksnæringen og utvikler hele tiden nye lønnsomme løsninger. Våre mest aktuelle produkt til landbruket er i dag silopress, gjødsellager og flytedekke til gjødsellager. Vi produserer også hetter og andre spesial tilpassede duker for tildekking av maskiner og utstyr.